Apple på vej mod iPad rekordsalg

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den økonomiske situation volder problemer i det meste af verden, og flere lande er mere eller mindre ved at gå konkurs. Hos Apple er det dog gyldne tider, og de præsentere det ene rekord overskud efter det andet.

I næste uge vil Apple præsentere et nyt kvartalsregnskab, og her forventes det at der endnu en gang vil blive tale om meget glædelige nyheder, i hvert fald hvis man er  aktionær i firmaet.

Blandt andet forventes det, at Apple vil præsentere et salg på omkring 8,5 millioner iPads i det forgangne kvartal. Såfremt dette tal holder stik, så vil det være en væsentlig forbedring i forhold til den nuværende rekord på 7,3 millioner solgte på et kvartal. En rekord der blev sat i kvartalet der førte op til julehandlen sidste år.

Hvis estimaterne holder stik, så præsentere Apple også et salg på i omegnen af 17,5 millioner iPhones. Og selvom dette ikke er nok til at slå nogen rekorder, så er det mere end dobbelt så meget som samme periode sidste år.

Alt i alt kan man konkludere, at Apple ikke på nogen som helst måde lader til at være ramt en økonomisk krise.

Skriv en kommentar til indlæget

*