Apple sælger flere iPhone 3 end 4

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har stor succes med deres nye iPhone 4S, ligesom deres foregående modeller også alle har været store succeser. Alligevel er der nok mange der vil finde det en anelse mystisk, at Apple rent faktisk sælger flere iPhone 3Gs end iPhone 4.

Det forventes at Apple i dette kvartal, kommer til at sælge omkring 30 millioner eksemplarer af deres iPhones, og der ikke nogen som helst tvivl om, at det er iPhone 4S der trækker det tunge læs.

Det forventes således, at Apple kommer til at sælge et sted mellem 800.000 og 1 million eksemplarer af iPhone 4, mens salget af iPhone 3Gs forventes at ligge på et sted mellem 1,4 – 1,6 millioner.

Grunden skal naturligvis findes i prisen. Der er nemlig ikke voldsomt stor forskel på en iPhone 4 og en iPhone 4S, og med de forskelle der er, er det ikke så underligt, at de fleste vælger S modellen.

3Gs modellen derimod kan erhverves meget billigt mange steder, hvilket får mange til at vælge denne model, i sær hvis de ikke har brug for alle de funktioner de nyere modeller tilbyder, men bare gerne vil være en del af “Apple generationen”.

Det tegner også et billede af, at der er mange der er interesseret i at have en model der er såkaldt low-end og burde give anledning til Apple om at overveje den billigere udgave af en iPhone, der så mange gange har været rygtet på vej.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*