Apple sagsøger Samsung

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som man flere steder kunne læse forleden så har Apple sagsøgt koreanske Samsung for at stjæle eller i hvert fald kopierer Apple’s design i så høj grad at det skal afgøres ved retten hvorvidt det er i orden.

Det er primært med modellen Galaxy S, at Apple mener Samsung har kigget lige lovlig meget i retning iPhone. Men det er også inden for tablets, at Apple mener Samsung låner lidt for meget design såvel som brugeroverflade.

Apple har dog ikke haft nogen problemer med at benytte produkter lavet af Samsung. Engadget skriver nemlig, at Apple brugte omkring 5,7 milliarder dollars alene i 2010 på at købe komponenter fra Samsung.

Det kan være alt lige fra hukommelse til processorer, skærme og mange andre ting. Det korte af det lange er, at Apple mener altså det er i orden de putter Samsung elementer i deres produkter, men Samsung må ikke ligne deres.

Der er naturligvis den helt store forskel, at Apple har betalt for hvad de har købt. Og man må ikke formode at Samsung har sendt en check for lån af design. Det kan dog være de bliver nødt til det, alt efter hvordan søgsmålet udvikler sig.

Skriv en kommentar til indlæget

*