Apple sagsøgt over skærm

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Amerikaneren Donald LeBuhn står i spidsen for et gruppesøgsmål mod sagsøgt Apple. Han anklager Apple for bevidst at skjule at skærmen på den nye iPhone 4 meget let går i stykker end på deres tidligere modeller. Desuden mener han at glasset på telefonen er betydeligt svagere end på konkurrerende modeller, og derfor har han sagsøgt dem i e.

Hans vrede stammer fra en situation hvor hans datter tabte mobilen mens hun skrev en besked. Faldet på under en meter gjorde at glasset på hans iPhone gik i stykker og at den dermed ikke længere kunne bruges, dermed var de godt 250 dollars han havde brugt spildt.LeBuhn havde før hans iPhone 4 den gamle 3Gs model, og den kunne sagtens holde til at blive tabt fra en lignende højde, og derfor er han langt fra tilfreds med den nye model. Lebuhn er langt fra den eneste der er vred, og han er da også talsperson for flere andre, der også tager del i søgsmålet.

De kræver at Apple dækker alle reparationer af glasskader eller at kunderne kan få refunderet deres penge.

Skriv en kommentar til indlæget

*