Apple tæt på 600 mio nye kunder

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For nylig kom det frem, at Apple i sidste kvartal havde solgt hele 20 millioner eksemplarer af deres populære iPhone modeller.

Mange forventer at dette tal kan gå hen og blive endnu større i de kommende kvartaler, ikke mindst fordi det forventes at iPhone 5 bliver lanceret til september.

Nu er der også noget der tyder på, at Kina for alvor kan gå hen og blive en stor aftager af iPhones. Det forlyder nemlig, at Apple er tæt på at have nået til enighed med Kina’s største teleselskab China Mobiler.

Der er ingen tvivl om, at dette vil kunne betyde et gigantisk salg for Apple, China Mobile er nemlig verdens største teleselskab og har mere end 600 millioner kunder, eller ca. dobbelt så mange som der bor i USA.

Kinesere kan nu købe iPhone gennem China Unicom, men Apple vil naturligvis gerne have en aftale med en operatør der har 600 millioner kunder i ryggen. Desuden forlyder det også, at Apple er i gang med at nå frem til en aftale med China Telecom, og altså arbejder stenhårdt for at bryde igennem på det kinesiste marked.

Skriv en kommentar til indlæget

*