Apple udvikler ny 3D teknologi

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Ifølge Appleinsider.com overvejer de gode folk hos Apple at lave en iPhone lignende gadget med minimum 2 kameraer, hvilket vil gøre det muligt at tage billeder og efterfølgende vise dem i 3D.

Både HTC og LG er snart klar med lignende features i kommende tablets og smartphones, men som det så ofte er med Apple, så bliver der ikke tale om et kopi produkt. De er nemlig i gang med at udvikle en helt ny teknologi.

Apple har søgt om patent for deres opfindelse hos den amerikanske patent og varemærke organisation, under beskrivelsen “Systems and Methods for an Imaging System Using Multiple Image Sensors” – det tyder altså på mere end to kameraer, hvor også specialdesignede censorer skal være med til give et så optimalt resultat som muligt.

Teknologien er efter alt at dømme for avanceret til at putte i en iPhone eller iPad på nuværende tidspunkt. Derfor er det også uvist hvad det egentlig er Apple vil bruge teknologien til på nuværende tidspunkt.

Apple har det generelt med at ville være med helt fremme, hvad alt angår, og måske er det også bare tilfældet her.

Skriv en kommentar til indlæget

*