Apple vil droppe Samsung helt

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har længe verseret en sag mellem amerikanske Apple og koreanske Samsung, hvor der har været talrige anklager om brud på diverse patenter og designmæssig plagiater.

Apple har fået rettens ord for, at Samsung eksempelvis ikke må sælge deres Galaxy Tab i Tyskland. Samsung har så senest flirtet med ideen om at søge et lignende forbud mod iPhone 5 i Korea.

Det lader ikke til at den kolde luft mellem partere kommer til at stige i graderne i den kommende tid. I hvert fald forlyder det nu, at Apple er blevet så trætte af Samsung, at de ikke længere har lyst til at arbejde sammen med dem om noget om helst.

Samsung er ellers en af Apple’s absolut største leverandører og leverer årligt processorer og lign. for tæt på 8 milliarder dollars, så der er ikke nogen tvivl om, at det vil være et stort tab for Samsung hvis Apple vælger helt at trække stikket.

Samtidig betyder det også, at Apple skal til at finde en leverandør der kan overtage arbejdet, og det bliver ikke så let endda, da der muligvis kan er nødsaget til at være flere mindre leverandører, da der ikke er mange der har den samme størrelse som den koreanske gigant.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*