Apple vil have forbudt HTC

Apple er mere eller mindre konstant i et eller andet retsligt tvist med en konkurrent. I længere tid har det store slagsmål stået mellem amerikanske Apple og koreanske Samsung, der har sagsøgt hinanden på kryds og tværs.

Apple har tidligere haft juridiske problemer med taiwanske HTC, og nu er den så gal igen. Apple er nemlig nu ude med nye anklager, og de kræver at alle nye HTC modeller bliver forbudt at sælge i USA.

Ifølge Appleinsider så har Apple anklaget HTC for at bryde patenter på 29 af deres nye modeller, hvilket vil sige stort set deres modeller der er lavet inden for det sidste år og også flere af dem, der er på vej.

Det vides naturligvis endnu ikke, hvad sagen ender med. Men meget tyder på, at Apple har en stærk sag, og at HTC meget vel kan stå over for at få et forbud i mod sig, ligesom Samsung har haft det med deres Galaxy Tab.

Det drejer sig om et US patent nummer 5.946.647, og det er altså også kun en sag der er aktuel på det amerikanske marked, i hvert fald på nuværende tidspunkt.

Skriv en kommentar til indlæget

*