AT&T sælger stort set kun Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Forleden kom Apple’s regnskab, der viste at den amerikanske gigant i det forgangne kvartal havde solgt mere end 35 millioner iPhones på verdensplan. Og en hel del af disse blev solgt hos det amerikanske teleselskab AT&T der er USA’s andenstørste selskab.

AT&T har nemlig afsløret at de har aktiveret hele 7,6 millioner iPhones i sidste kvartal. Og da der blev solgt 9,4 millioner smartphones med AT&T i kvartalet svarer det til imponerende 80,4 % – så der er nok ikke nogen tvivl om at AT&T sætter stor pris på Apple.

I en pressemeddelelse skriver AT&T at både iPhone og Android har haft en pæn fremgang, men eftersom iOS står for 80% af salget er der nok ikke nogen tvivl om, at den største fremgang er hos Apple og iPhone. Samtidig skriver de også at langt de fleste telefoner der er blevet aktiveret ikke overraskende har været iPhone 4S.

Det vides endnu ikke hvor mange iPhone 4S der rent faktisk er solgt. Apple offentliggjorde i deres kvartalsregnskab hvor mange iPhones der var solgt, men ikke specificeret ud på hvor meget der forskellige modeller har solgt. Det er nok rimelig sikkert at antage, at det er S modellen der har trukket det tunge læs. 4S koster stort set det sammen som den almindelige 4 model, og derfor har der ikke været mange grunde til ikke at vælge den med et lille bogstav på.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*