Banker hitter på iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Banker hitter på iPhone

Efter Danske Bank valgte at gå med på ”moden”, har flere valgt at følge efter. Denne gang er turen kommet til Vestjydske Bank.

Smartphones er kommet for at blive og har efterhånden overtaget størstedelen af de opgaver vi for 5 år siden brugte computeren til at løse. Én af de opgaver smartphones virkelig har overtaget er din bankadministration via bank-apps, som Danske Bank var enormt hurtigt ude med herhjemme. Efterfølgende er flere danske banker gået med på samme bølge og sidste nye skud på stammen er VestJydske Bank.


Jysk bank klar til iPhone
Vestjydske Bank vil være en af de første banker i det vestjyske, som har en bank-app. Navnet for app’en bliver ikke noget videre revulotionerende, men kaldt: Vestjyskmobilbank, som vil kunne bruges til at se saldo på egne konti, se de seneste transaktioner, se og slette kommende betalinger, samt foretage overførsler mellem egne og andres konti.

Vestjyskbanks app skulle kunne hentes gratis fra uge 9 i Apples App Store. De har desuden også planer om en app til Android, der skulle komme på et senere tidspunkt.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*