Billede af syg Jobs chokerer

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Steve Jobs for kort tid trak sig som øverste chef for verdens mest værdifulde selskab Apple på grund af sygdom, var der nok ikke mange er var i tvivl om at han rent faktisk også var syg.

Gennem de sidste par år har Steve Jobs haft lange perioder hvor han har været sygemeldt på grund flere forskellige former for kræft.

Han har dog altid set nogenlunde frisk ud, når han har præsenteret nye modeller hvad det har har været nye iPads, Pods, Phones eller noget helt fjerde.

Derfor gik de fleste også ud fra, at det virkelig måtte være alvorligt når Jobs valgte at stoppe. Der er nu dukket et billede op af en chokerende tynd Steve Jobs, der knapt kan stå oprejst selv.

Billedet har chokeret det meste af verden, da Jobs ikke ligner en mand der er mange år tilbage at leve i på nuværende tidspunkt.

Der er da også mange er kalder billedet for falsk, men sørgeligt mok, er der desværre næppe tale om billedmanipulation, men blot en Steve Jobs der bestemt ikke har det godt.

Billede af den meget tynde Jobs kan du se her  

Skriv en kommentar til indlæget

*