BlackBerry ejere vil ha iPhone

Der er mange der i disse dage gerne vil have sig en iPhone 4S, og meget tyder på at det også er tilfældet for dem der tidligere har haft en BlackBerry model – i hvert fald i USA.

I hvert fald melder chefen for hjemmesiden Gazelle,  at der i øjeblikket bliver sendt rekordmange BlackBerry modeller til hjemmesiden. Gazelle har specialiseret sig i at købe gadgets og især smartphones, og så herefter sælge dem videre.

Chefen Anthony Scarsella udtaler overfor CNET, at de kunne se en meget klar stigning i antallet af indleveret BlackBerry modeller da Apple lancerede deres iPhone 4S.

De har måtte notere det ene fald i salget efter det andet, en tendens der startede omkring samme tid som Apple for alvor begyndte at slå igennem deres populære iPhones, og der er ikke meget der tyder på, at der er bedre tider i vente.

Det er blot endnu et søm i kisten på Research in Motion, der står bag BlackBerry. De sidste par år har været hårde for producenten der engang var så toneangivende på det amerikanske marked.

Skriv en kommentar til indlæget

*