Bliver iPhone 5 en helt ny telefon?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går i øjeblikket mange rygter omkring iPhone 5, der forventes at blive sendt på markedet en gang i det nye år. Det er som altid svært at skille skidt fra kanel når det kommer til rygter omkring Apple, og derfor skal dette naturligvis også tages med en gran salt.

De fleste kan nok blive enige om, at designet på iPhone 4 og naturligvis iPhone 4S er super lækkert, derfor kan man også undre sig over, hvis Apple skulle have lyst til at ændre dette.

Samtidig kommer man heller ikke uden om, at der er mange der har haft problemer med skærme der er gået i stykker fordi den er så udsat som det er tilfældet. Og hvis man skal tro de seneste rygter, så har Apple taget dette til efterretning, og skulle angiveligt have valgt at indbygge noget materiale i rammen der gør den mere solid.  Det forlyder, at der er tale om noget af det samme der også bliver brugt til at lave smartcovers til både iPhone og iPad. Hvordan det præcist skal udmunde sig, melder historien dog ikke noget om.

Desuden forlyder det at bagbeklædningen igen går over til at være aluminium, og ikke glas som nu, hvor der nok også er mange der har oplevet ridser eller flækkede bagsider.

Hvis man ellers skal tro på BGR.com, så arbejder de også på højtryk med at gøre antennen endnu bedre ved at lave designet om omkring dette.

Der har længe gået rygter om, at den kommende model kommer til at have en 4 tommer skærm, og hvis det ellers er tilfældet, er der da heller ikke nogen tvivl om, at dette vil kræve et nyt design.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*