Cannes vinder laver film med Iphone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den koreanske instruktør bag film som Old Boy og Thirst Chan-Wook Park, har lavet en ny kortfilm. Filmen handler om mødet mellem en fisker og en kvindelig Shaman. Dette er der som sådan ikke noget specielt ved, det specielle ligger i den måde filmen er blevet optaget.

Chan Wook-Park har nemlig udelukkende brugt det indbyggede kamera i hans Iphone 4, til at optage den 30 minutters lange film.

Selvom filmen er optaget med en Iphone, lover instruktøren at kvaliteten er i orden. Bag filmen har der også været et stort filmhold og på trods af den sparsomme kamerakapacitet har filmen kostet i omegnen af en million kroner at producere.

Det er ikke meget i Hollywood standarter, men for en film der er optaget med en smartphone, lyder en million alligevel som en del penge. Såfremt en del af disse er gået til den rette belysning, er der da heller ikke tvivl om at han har kunne få et ganske hæderligt resultat.

I øjeblikket bliver filmen vist i de sydkoreanske biografer, der er dog nok tvivlsom hvorvidt filmen når de danske biografer.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*