Chrome til iOS

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Når det kommer til mobile styresystemer er Google uden tvivl Apple’s største konkurrent med deres Android styresystem. Mere end halvdelen af alle smartphones der bliver solgt er nemlig med Android.

Nu vil Google også have en fod indenfor hos Apple og alle deres produkter der bruger iOS systemet. Det er dog naturligvis ikke med deres Android, men derimod med browseren Google Chrome.

Noget af det nye i Chrome browseren bliver, at det vil være muligt at gemme sine indstillinger i Chrome og at disse indstillinger vil være gemt uanset hvilken enhed man bruger det på, hvis man vel og mærke er logget ind med sin google bruger naturligvis.

Fra iOS udgaven af Chrome vil der også være adgang til Google’s online service Drive (som tidligere gik under navnet Google Docs), hvor det er muligt at gemme dokumenter og billeder, som man så kan have adgang til, lige meget hvor man befinder sig.

Noget af det nye i det er, at man vil kunne søge i billeder ved at skrive hvad der er på dem, uden at billederne rent faktisk hedder noget med det. Dette sker ved hjælp af Google’s genkendelsesprogram som man kender fra billedesøgning.

Apple har endnu ikke kommenteret Google’s annoncering, og gør det sikkert heller ikke. Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at de sandsynligvis gerne ville holde Google ude af deres styresystemer. Selvom Apple ikke har kommenteret det, så er den dog blevet godkendt, så den kan hentes i App store.

Skriv en kommentar til indlæget

*