En million forudbestilte iPhone 4S

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som vi skrev tidligere på dagen, så er der stor interesse for iPhone 4S, selvom der var mange der havde regnet med og håbet på, at Apple ville præsentere en iPhone 5.

Teleselskabet AT&T annoncerede, at der i løbet af de første 12 timer var blevet forudbestilt 200.000 eksemplarer af den kommende iPhone 4S, der allerede har udsigt vil at blive endnu et gigantisk hit.

Nu har Apple også været ude og slynge et yderst imponerende tal ud. I kløbet af de første 24 timer, hvor der har været åbnet for forudbestillingerne, er der nemlig blevet bestilt over én million.

Det er ikke blot et imponerende tal, det er også en rekord, længder foran tidligere tilfælde. Da iPhone 4 blev annonceret, blev der i det første døgn nemlig “kun” forudbestilt 600.000, der er altså dermed næsten dobbelt så mange der vil have fingre i telefonen, som det var tilfældet med den sidste model.

Så, skuffende eller ej, så er der meget der tyder på, at der er flere rekordregnskaber på vej fra den amerikanske gigant i fremtiden. Så selvom aktierne tog et lille dyk, da der ikke blev annonceret en iPhone 5, og yderligere et da Jobs døde, så skal de nok finde vej til hidtil usete højder.

I tilfælde af, at det skulle være gået nogens næse forbi, så bliver den udsendt den 14. oktober i USA, mens vi her i landet må vente en smule længere. Her bliver den nemlig først frigivet den 28. oktober. Og mon ikke der bliver kø i den lokale Fona, Telia butik, 3 butik og hos andre Apple pushere.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*