Endnu et rekordregnskab

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er gode tide at være aktionær i Apple. Kæmpe succeser som iMac, MacBook, iBook, iPod, iPad og iPhone har de sidste mange år givet det ene enorme overskud efter det andet, og nu er giganten klar med endnu et.

I forrige kvartal slog omsætningen og indtjeningen rekord, her var overskuddet på godt 13 milliarder dollars.

Det er dog intet mod det regnskab de præsenterede i aftes. Her kunne Jobs & co nemlig afsløre at der var blevet omsat for hele 24 milliarder dollars, hvilket resulterede i et overskud på 6 milliarder dollars, eller 23 milliarder kroner.

Selvom disse imponerende tal er intet mindre end fantastiske, så var der alligevel en enkelt ting der skuffede en anelse, og dette var antallet af solgte iPad 2.

Rygterne sagde på forhånd at tallet kunne være helt oppe omkring 7 millioner eksemplarer, men dette viste sig kun at være 4,69 millioner. Dette hænger naturligvis også sammen med at Apple ikke har kunne levere så mange som der har været efterspurgt.

Når der kommer styr på disse leveringer, er der nok ingen tvivl om at salget vil fortsætte i skyhøje antal, så mon ikke også næste regnskab kunne gå hen og kaste en en ny rekord af sig.

Skriv en kommentar til indlæget

*