Engelsk dommer afviser Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det skabte en masse overskrifter, da Apple for noget tid siden sagsøge HTC i en lang række sager. En af de absolut mest omtalte var “slide to unlock”, som Apple mente, at de havde patent på, og at HTC derfor brød loven ved at have en lignende funktion i deres modeller.

Dette var blot en af de mange brud som Apple mente, at HTC lavede i deres modeller, men fordi den var meget principiel, var det også en af dem, der fik absolut mest opmærksomhed.

Nu er der så en dommer, der har afsagt dom i sagen ved domstolen i England, og hans dom var ikke til fordel for Apple. Deres anklager blev nemlig afvist, og HTC kan derfor med god samvittighed (eller i hvert fald med rettens ord) fortsætte.

HTC var ikke overraskende tilfredse med sagens udfald. Ligeså tilfredse HTC var, ligeså lidt tilfredse var Apple med dommen. “Konkurrence er sundt. Men konkurrenterne burde skabe deres egent teknologi, ikke stjæle vores”. Udtalte Apple i en e-mail, uden dog direkte at kommentere på afgørelsen i den specifikke sag.

En smule hånligt udtalte Andrea Sommer fra HTC ovenpå sejren, at de var kede af at Apple hellere ville konkurrere i retssalene end på markedet.

Skriv en kommentar til indlæget

*