Europæere vil (også) have iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At Apple for alvor har slået igennem som det foretrukne smartphone, kommer nok ikke som den helt store overraskelse. Succesen med iPhone 3G og iPhone 4 har nået hidtil usete højder.

Og der er ikke meget der tyder på, at denne succes er på vej ned. I hvert fald ikke hvis man skal tro den undersøgelse som Yankee Group har lavet.

Den viser nemlig, at 4 ud af 10 ville vælge en iPhone som deres næste model, hvilket er mere end dobbelt så mange som de de 19 % der svarer at de ville vælge en Android, og endnu flere end de 17% der vil vælge en BlackBerry og igen endnu flere end de 15% der ville vælge Nokia.

Undersøgelsen er foretaget i Frankring, Tyskland, Spanien, Italien og England. Der er altså grundet landenes størrelser ikke nogen skandinaviske lande med i undersøgelsen.

Havde dette været tilfældet havde BlackBerry sandsynligvis ikke ligget så højt, da mærket aldrig for alvor har slået igennem i de skandinaviske lande. Havde undersøgelsen været lavet her i landet, havde Android sandsynligvis også rangeret højere.

Ikke desto mindre, så viser undersøgelen meget tydeligt, hvor godt et tag Apple har i teleforbrugerne med deres populære iPhones.

Så de behøver nok ikke lige frem frygte en kundeflugt, når de senere på året efter alt at dømme lancerer iPhone 5.

 

 

kilde: mediamac

Skriv en kommentar til indlæget

*