Film i iTunes?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I USA har de i mange år haft mange fordele i forhold til Danmark når det komme til iTunes. Det har længe været muligt at købe både film og de nyeste afsnit af ens yndlingsserie.

Denne mulighed har vi ikke haft i Danmark, der har været en masse retslige spørgsmål, som har gjort at det ikke har været muligt. Der har længe været rygter om at der skulle komme en snarlig løsning, og meget tyder på en sådan nu måske er meget tæt på.

De sidste par dage er der nemlig kommet nye betingelser i købsaftalen på iTunes, hvilket har sat rygterne i gang.

Der er nemlig nu nævnt en masse forhold der gør sig gældende omkring køb af film, blandt andet andet man har 30 dage til at se filmen når man har lejet den. Dog har man “48” til at se filmen når man først er begyndt på den.

Det er dog ikke første gang dette er sket. Der kan nemlig meget vel være tale om en oversættelse af rettighederne fra engelsk der blot ikke er blevet rette endnu. Indtil videre har Apple Danmark i hvert fald ikke udtalt sig omkring sagen.

Skriv en kommentar til indlæget

*