Flash til iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I mange år har et af de evige kritikpunkter mod Apple været, at deres modeller ikke kan vise Flash indhold. Men med Adobe’s nye produktudvidelser bliver dette nu fortid. I hvert bliver det nu muligt for udviklerne at lave indhold med Flash, der kan vises på modeller med iOS, hvilket som bekendt er iPhone, Ipad og iPod.

Adobe løftede sløret for de to nye udgaver af Adobe Media Server 4.5 og Adobe Access 3.0 på IBC  i Amsterdam. De nye udgaver kommer til at have stor betydning, at man fremover vil kunne se Flash indhold på sin Apple enhed.

Det kommer til at få stor betydning, og derfor havde Adobe også mange ting af sige omkring udgivelsen af de to nye programmer. Blandt andet udtalte Pritham Shetty der er Vice præsident for videoløsninger hos Adobe. “Adobe har en lang historie med at levere video løsninger og for at levere indhold online og på apparater. Med Flash Media Server 4.5 og Flash Access 3.0, bliver vi i stand til at nå endnu flere kunder og andre flere enheder, og hjælpe dem med at forhøje oplevelsen af video, styrke deres brand og i sidste ende få mere succes

Programmerne henvender sig til medievirksomheder der dermed kan vise deres indhold på et Apples modeller, og da disse er de mest solgte er det ikke så underligt, at der er mange der har sukket efter muligheden længe.

 

 

  • Der er faktisk også blevet udviklet nogle browser-apps, som man kan købe til sin iPhone, som understøtter flash 🙂 De koster omkring 18 kroner.

Skriv en kommentar til indlæget

*