Hver 3. smartphone i USA er en iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At Apple er den største producent af smartphones, kommer nok ikke bag på særlig mange. Sidste år solgt Apple tæt på 100 millioner iPhones, hvilket gør dem til langt den første producent foran alle konkurrenterne.

En undersøgelse lavet af Comscore viser rent faktisk, at tæt på hver tredje smartphone der blev solgt i USA sidste år var en iPhone. Lidt mere præcist havde de en markedsandel på 29.6%. I alt sidder Apple på omkring 12%, hvis man både tæller smartphone og traditionelle mobiltelefoner med.

Android har en væsentlig højere andel på 47,3 %, men der er som bekendt mange forskellige producenter der benytter Android i deres modeller. Samsung, HTC og LG er blot nogen af dem der bruger Android.

Selvom BlackBerry i længere tid har været gevaldigt på retur, så sidder de dog stadig på omkring 16% af markedet, så de sælger stadig mange modeller.

Skriv en kommentar til indlæget

*