Hver tiende amerikaner har iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Analyse bureauet ComScore, der laver undersøgelser omkring de amerikanske elektronikvaner, afslører en ny undersøgelse at den amerikanske elektronikgigant Apple for første gang har passeret 10% i markedsandel.Med en stigning på 1,3% siden juni i år,  nåede Apple nemlig op på 10.2 %, hvilket betyder at hver tiende amerikaner over 13 år har en iPhone, og det tal er vel og mærke inden lanceringen af iPhone 4S, så tallet vil givetvis være endnu højere nu.

Der er dog stadig meget langt op til Samsung, der ligger på en suveræn førsteplads med en markedsandel på hele 25,3%. Trods et lille fald har LG dog også stadig godt fat i det amerikanske marked, hvor de er dobbelt så store som Apple.

I forbindelse med disse tal, skal man dog have in mente, at der er tale om mobiltelefoner i sin helhed, og ikke kun smartphones. Her er Apple’s markedsandel nemlig væsentlig højere. Uanset hvad så kan Apple med under en håndfuld modeller, stadig godt være yderst tilfredse med en markedsandel på 10,2 %.

En anden undersøgelse viser nemlig, at styresystemet på smartphones i 27,4% tilfælde kommer fra Apple, og dermed er markedsandelen på nogenlunde det samme.

Apple var samtidig den eneste producent i top 5 der kunne markere en stigning over de sidste tre måneder. Samsung var på præcis samme niveau, mens LG og Motorola begge måtte notere end lille tilbagegang.

Skriv en kommentar til indlæget

*