iCloud.com er “aktiv”

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har været snakket om skyen og iCloud længe. Da Apple holdt deres store “Let’s Talk” iPhone præsentation blev deres iCloud system også grundigt gennemgået, sammen med beskeden at nu ville den snart blive aktiv.

Og nu er snakken ved at forstumme og handlingen ved at tage til i styrke. De første skridt er for længst taget, og nu begynder nogle af de store ændringer at ske.

For det første er der nu kommet en iCloud sti i den nyeste version af iTunes, der går under den numerisk betegnelse version 10.5.

Derudover er den famøse hjemmeside icloud.com nu blevet aktiv. Det er altså ikke længere bare en beta version, men et fuldt aktivt opererede website.

Det kræver dog et login, og ens normale AppleID kan ikke benyttes, så helt operationelt er det ikke endnu, men det er meget tæt på. Rent faktisk er det i dag, at iCloud får sin helt officielle debut, og vi vender tilbage når der er nyt.

Skriv en kommentar til indlæget

*