Inception App hitter

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Christopher Nolans mega blockbuster Inception hittede stort i biograferne og på dvd. Alene i biograferne verden over indspillede filmen mere end 800 millioner dollars. Også på dvd og blu-ray har filmen været et gigantisk hit, og nu er turen kommet til Iphone og Ipad.

 

Instruktøren Nolan (der også står bag film som Batman Begins og The Dark Knight), har sammen med komponisten Hans Zimmer, der der lavet musikken til hans sidste mange film, nemlig lavet en Inception App, og endnu bedre – den er ganske gratis.

Nolan og Zimmer beskriver deres app således “This app is a dream machine that transforms the world around you into a dreamworld“. Og meget tyder på, at det noget der er mange der kunne tænke sig. I hvert fald er applikationen at finde i top 10 over gratis applikationer i en lang række lande. Dog ikke Danmark, men det kan jo stadig ske.

Nolan har tidligere bekræftet, at han arbejder på et spil til konsollerne. Dette er dog nogle år ude i fremtiden, så indtil videre må vi altså nøjes med en applikation. Hvor det kommende konsolspil for alvor skal udforske det univers Nolan skabte med filmen, er applikationen mere en “følelse af Inception”.

Applikationen er primært en lydfunktion, der gør at din Iphone via mikronen optager lyden og blander det med Hans Zimmers drømmende musik.

Du kan læse meget mere om den og downloade den her

 

Skriv en kommentar til indlæget

*