Ingen iPhone 5 til sommer

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For nyligt begyndte der er at komme rygter om at Apple’s iPhone 5 muligvis allerede kunne komme i handlen til juni eller juli. Der er dog meget der tyder på at dette var lige lovlig optimistisk.

Nu forlyder det derimod at produktionen af iPhone 5, efter alt at dømme vil begynde til september, hvilket så vil betyde at den nok vil ramme handlen sidst på året.

Som det er med det meste der handler om Apple, er det dog stadig rygter, da Apple endnu ikke har bekræftet noget som helst omkring den femte generation af den populære telefon.

I juni afholdes der WWDC – Worldwide  Developers Conference, her var der mange der mente at iPhone 5, ville blive præsenteret. Apple har dog hele tiden stået fast ved at dette udelukkende kommer til at handle om software og applikationer.Og meget tyder altså på, at det også rent faktisk er tilfældet.

Som regel afholder Apple et stort medieevent i september, og det ville derfor også give meget god mening hvis Apple valgte at præsentere modellen netop dér.

Skriv en kommentar til indlæget

*