iOS 5 lige om hjørnet

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Meget tyder på, at ventetiden på det næste mobile styresystem fra Apple snart er slut.

I hvert fald beretter flere medier, at iOS5 forventes at blive præseneret ved World Wide Developers Conference der afholdes i starten af juni.

Det vides ikke med sikkerhed hvad det nye iOS 5 kommer til at indeholde, men det vil efter alt at dømme eksempelvis blive meget lettere at synkronisere indholdet fra sin telefon og computer til en cloud baseret server.

Derfor bliver det sandsynligvis muligt at få adgang til filer via iOS 5, men der er stadig stor usikkerhed omkring detaljerne.

Det vides dog med sikkerhed at iOS opdateringen kommer til iPhone 4, iPad 1 +2 og de nyeste generationer af iPod Touch. Det vides derimod ikke om iOS 5 vil blive gjort tilgængeligt for iPhone 3Gs

Ifølge mediamac er systemet i øjeblikket ved at gennemgå de sidste tests inden det kan udsendes, hvilket sandsynligvis bliver umiddelbart efter WWDC, hvilket tyder på midt i juni.

Skriv en kommentar til indlæget

*