iPhone 4 er årets bedste

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple var ikke tilstede på dette års Mobile World Congress, da de altid lancerer deres produkter ved egne begivenheder, og ikke sammen med de andre producenter. Selvom Apple altså ikke var tilstede på kongressen, slap de dog ikke for at modtage en pris.

Apple’s fantastiske iPhone 4 blev nemlig kåret som årets bedste mobiltelefon, dermed var der baghjul til alle konkurrenterne fra HTC, Samsung, Nokia, LG osv. Sidste år var det HTC’s Desire der vandt prisen, men i år endte den fortjent hos iPhone 4.

HTC blev dog kåret som den bedste mobilproducent, hvilket nok hænger sammen med antallet af nye modeller der sender på markedet.

Dommerne begrundede valget af iPhone 4 med, at skærmen er fænomenal, materialet er fantastisk og designet er skarpt. Dommerne skrev også i begrundelsen at iPhone 4 har bygget videre på succesen fra dens forgængere og er med til at sætte standarten for hvordan smarthones skal, eller i hvert fald burde være.

Det skader nok heller ikke at iPhone er solgt i helt utrolige mængder og at der alene de første tre dage blev solgt mere end 1,5 millioner eksemplarer. Der vides endnu ikke hvornår den kommer, men mon ikke iPhone 5 også kommer til at være med i konkurrencen, når der skal uddeles priser igen om et års tid.

Du kan læse mere om  nogen af de andre priser fra MWC her

Skriv en kommentar til indlæget

*