iPhone 4S får glimrende anmeldelser

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple præsenterede deres iPhone 4S, var er mange der blev en smule skuffet over at, det ikke var en helt ny iPhone, men blot en væsentlig opdateret version.

Det har og ikke hindret den i at skabe stor opmærksomhed, og ikke mindst en stor købelyst. Således blev der alene i det første døgn forudbestilt mere end en million eksemplarer af modellen, hvilket betyder at den overgår forgængeren med hele 400.000 eksemplarer, hvad angår forudbestillinger.

Hvorvidt den også på en lange bane kommer til at overgå den almindelige iPhone 4, vil tiden naturligvis vise. Skulle den ikke gøre det, er det i hvert fald ikke indholdets skyld, det må være dommen ovenpå de første rigtige anmeldelser af smartphonen – de er nemlig yderst positive.

Techcrunch skriver eksempelvis, at iPhone 4S fuldstændig blæser forgængeren af banen, når det kommer til hurtighed. Ikke overraskende er det dog for alvor Siri der imponerer hos TechCrunch. Anmelderen kalder Siri, for det der uden sammenligning er det konkurrentdræbende element ved iPhone 4S.

Også Thisismynext.com har mange rosende ord med på vejen til det nye medlem af iPhonefamilien. De kalder den eksempelvis for den bedste model på markedet i øjeblikket, og en bedre ros skal man nok lede længe efter. Det er især processoren, Siri og ikke mindst batteriet de hæfter sig ved af væsentlige forbedringer.

Allthingsdigital.com mener, at iPhone 4S er en fremragende telefon, hvis man allerede har en iPhone 4, mener de dog ikke, at man skal skynde sig ud og købe en S model, men i første omgang kan nøjes med at opgradere styresystemet. De opfordrer dog alle, der har en ældre iPhone til at udskifte med det samme, da der er så mange forbedringer, at man ikke bør snyde sig selv for dette.

Og sådan fortsætter anmeldelserne i en lind strøm, og der lader til at være rimelig konsensus om, at man ikke nødvendigvis bør have travlt hvis men i forvejen har en iPhone 4. I hvert fald ikke hvis man da kan undvære Siri, som alle er yderst imponeret over.

 

 

 

 

 

 

  • Hej Bjørn, vil jeg gerne sende min nye iPhone spil “Lil ‘Skate” for fornyet overvejelse, men jeg har problemer med at finde en måde at kontakte dig. Venligst send mig en mail hvis det er muligt.

    Best,
    Christopher Rice

Skriv en kommentar til indlæget

*