iPhone 4s i Kina inden nytår

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har allerede solgt millioner af iPhone 4S, og nu er der snart udsigt til endnu flere. I hver fald bliver der om ganske kort tid åbnet op for et nyt potentielt gigantisk marked.

Det forlyder nemlig, at Apples iPhone 4S er på vej i butikkerne i Kina, og at det allerede sker inden det kinesiske nytår, hvilket falder den 23. januar. Hvilket betyder, at det allerede kan blive inden for den næste måned.

Apple har endnu ikke officielt annonceret, at iPhone 4S er på vej til Kina, men eftersom der er flere butikker der er begyndt at modtage forudbestillinger er der meget det tyder på det.

Kina er som bekendt verdens mest befolkede land med mere end 1,4 milliarder indbyggere, derfor er det potentielt set også verdens største konsument marked. Historisk set, har Kineserne dog også købt kinesisk elektronik, men de åbner mere og mere op for vestlige.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*