iPhone 4S med 64 GB?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Indtil nu har man kun kunne købe iPhone 4 i to forskellige udgaver, nemlig med 16 eller 32GB. Der er dog meget der tyder på, at nu kommer en tredje mulighed.

Som du måske har hørt, så forventes det at Apple udover iPhone 5 også præsenterer en iPhone 4S i næste uge, når de afholder deres “Let’s talk iPhone” event på hovedkvarteret.

Ifølge 9to5.com så kan vi også forvente, at iPhone 4 fremover vil kunne fås i en udgave med 64GB. Dette vil naturligvis være et kærkomment tiltag blandt mange, og må også formodes at være endnu et søm i iPod’ens kiste.

Derudover forventes det også, at den kommende iPhone 4S vil have en hurtigere A5 processor, og desuden skulle kameraet være blevet bedre og nu være på 8 megepixel.

Det vides dog endnu ikke med sikkerhed, hvorvidt Apple rent faktisk kommer med en iPhone 4S, eller der kun er en iPhone 5 på vej. Dette bliver vi dog meget klogere på den 4. oktober, hvor de afholder deres iPhone event.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*