iPhone 5 dato afsløret

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går snart ikke en dag uden nye rygter om enten iPhone 5 eller iPad 3, og i dag er da heller ingen undtagelse. Den amerikanske hjemmeside International Business Times mener nemlig at vide, hvornår Apple sender iPhone 5 på markedet.

Der har tidligere været rygter om september, og hvis man skal hjemmesiden er der også en god grund til det. Apple vil nemlig lancere iPhone 5 sammen iOS5, og at det kommer til at ske den 7. september.

I artiklen skrives der også, at Apple egentlig var klar til at lancere modellen nu hvis det skulle være, og at den kun er blevet forsinket på grund af den hvide udgave af iPhone 4.

Det lyder dog en anelse utroligt, hvis modellen allerede skulle være klar til at sende i butikkerne , uden nogen har været klar over det.

Ikke desto mindre dukker der flere og flere rygter op, og de tyder næsten alle sammen med en dato i september, i hvert fald indtil det modsatte er bevist.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*