iPhone 5 identisk med iPhone 4?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Nu er iPad 2 blevet lanceret, og dermed er der sat en stopper for en lind rygtestrøm omkring denne. Det betyder så også at rygterne omkring den næste lancering for alvor kan begynde, og det kan meget vel blive iPhone 5, i hvert er rygterne omkring den kommende telefon begyndt at tage gevaldigt til i styrke.

Det nyeste rygte siger at formen på den kommende iPhone 5, kommer til at være identisk med iPhone 4.

Disse rygter stammer fra Appleinsider.com, der har kigget nærmere på nogle etuier, der angiveligt er lavet til iPhone 5.

Udover størrelsen er alle huller og åbninger placeret de samme steder som på et iPhone 4 etui, og derfor tyder alt på at forskellen på de to modeller ikke kommer til at være særlig stor, i hvert fald ikke i den fysiske ydre fremtoning.

Det skal dog med det samme sige, at der ikke er nogen sikkerhed for at etuiet rent faktisk er et iPhone 5 etui, selvom appleinsider.com lader til at være 100% sikre på, at det er tilfældet.

Skriv en kommentar til indlæget

*