iPhone 5 kan forudbestilles – i Tyskland

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har endnu ikke annonceret, hvornår de vil lancere deres næste iPhone, hvilket som de fleste nok er klar over er den femte i rækken af deres supermobiler.

I lang tid var der mange der forventede, at den ville komme i starten af september. Men eftersom vi netop nu, befinder os lige nøjagtig der, kom dette som bekendt ikke til at holde stik.

Den næste tænkelige dato lader nu til at være den 7. oktober, og at den vil blive præsenteret i slutningen af denne måned. Men som sagt, så er der endnu ikke noget som helst der er blevet bekræftet af Apple.

Og det er bestemt ikke kun alverdens hjemmesider, der tror på at modellen bliver lanceret inden for en god måned tid. I hvert fald har tyske T-Mobile nu åbnet for forudbestillinger på telefonen, hvilket naturligvis betyder, at de tror på, at den bliver lanceret inden for en ganske overskuelig fremtid.

Selvom man altså kan blive skrevet op til en iPhone 5, så kan t-Mobile af gode grunde hverken sige noget om hvornår den bliver sendt på gaden, eller hvad den kommer til at koste.

Skriv en kommentar til indlæget

*