iPhone 5 (koncept) billede

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er ingen, eller i hvert fald meget få, der ved hvordan den kommende iPhone 5 kommer til at se ud, ligesom det heller ikke vides hvornår den kommer til at komme i handlen.

Ciccarese Design har lavet leget med lidt forskellige designs, og har udsendt dette billede af hvordan den kommende iPhone 5, kunne komme til at se ud.

Det er dog nok rimelig tvivlsomt, om Apple vil lave en telefon der ligner deres Magic Mouse i så høj en grad, men ikke desto mindre så er det et lækkert og meget unikt design. At den ikke ville have problemer med at ligge på en plan overflade, og at den ikke ville passe i nogen normale covers er så en anden sag, men det ændrer ikke ved designet.

Der går mange rygter om hvornår iPhone 5 kommer i handlen, det eneste der er fakta er dog, at der ikke er nogen der ved hvornår det kommer til at ske. Men det bliver givetvis ikke i en nær fremtid.

Skriv en kommentar til indlæget

*