iPhone 5 med quad-core?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er en del modeller på vej inden for de kommende måneder, der kommer til at indeholde de helt nye quad-core processorer. HTC er en af de producenter der har flere modeller undervejs.

Nu forlyder det også, at Apple måske overvejer at hoppe med på bølgen. I hvert fald går går der rygter om, at de i øjeblikket er ved at teste både nye dual-core og quad-core processorer til den næste iPhone.

Det flyver dog rundt om rygter omkring den kommende iPhone 5, og det er derfor svært at sige hvad der er skidt og hvad det er kanel. I alle tilfælde ville det dog give meget god mening, hvis de tester quad-core. I hvert fald hvis de ønsker at være med helt fremme med teknologien.

Der går desuden kraftige rygter om, at den kommende model kommer til at have en større skærm end de nuværende modeller, hvilket var noget af at det mange efterspurgte, men ikke fik opfyldt da iPhone 4S blev sendt på gaden.

Apple er som altid meget stille i sagen, og udtaler sig som bekendt generelt ikke om rygter. Det forventes, at iPhone 5 kommer på gaden i løbet af foråret 2012 eller muligvis første til sommer.

Skriv en kommentar til indlæget

*