iPhone 5 med samme skærm?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der var mange der forventede at efterfølgeren til iPhone 4 ville komme med en større skærm, men de fleste havde også forventet at det ville blive en iPhone 5 og ikke en iPhone 4S, som det blev tilfældet.

De fleste nye rygter går på, at den næste iPhone kommer til at hedde iPhone 5 måske bare kommer til at hedde den nye iPhone, ligesom det er tilfældet med den iPad, der ramte butikkerne i fredags.

De fleste forventer nok at den næste iPhone kommer med en større skærm, og det har ved flere lejligheder været nævnt en Retina skærm i størrelsesordenen 4,6 tommer, hvilket i så fald vil være lidt over en tomme større end den nuværende.

De absolut nyeste rygter byder dog på en lidt anden udlægning. Hvis man skal tro på iMore, så kan den næste iPhone nemlig meget vel trække i en anden retning og blive udstyret med en skærm på 3,5 tommer, hvilket som bekendt er det samme som den nuværende.

iMore mener desuden at vide, at den vil komme i handlen til efteråret, hvilket der også er flere før dem der har spået. Som det altid er med den slags ting, så har Apple ikke kommenteret på rygterme, og kommet utvivlsomt heller ikke til at gøre det.

Skriv en kommentar til indlæget

*