iPhone 5 med større skærm

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er meget svært at finde ud af, hvad der er fup og hvad der er fakta, når det kommer til de ufattelig mange “nyheder” omkring den kommende iPhone 5.

iPhone er uden sammenligning verdens mest populære gadget, og det betyder også et væld af rygter omkring kommende versioner, og med den femte generation lader det til at være nået et nyt højdepunkt.

Der er som nævnt en sand jungle af forskellige rygter, nogle af de seneste og med vedvarende, lader også til at være blandt de mere sandsynlige. I hvert fald hvis man kigger på mange af de konkurrerende modeller.

Det forlyder nemlig nu ifølge Macrumors.com og flere andre amerikanske hjemmesider, at den kommende model kommer med en skærm der mindst måler 4 tommer. Hvilket i så fald vil være 0,5 tommer større end den nuværende.

Der er flere af konkurrenterne som Samsung og HTC, der er på vej med modeller på 4,5 tommer. Så stort skal man nok ikke regne med at Apple vælger at satse, ikke desto mindre giver det god mening med en mindre forøgelse i størrelsen, da dette altså lader til at være tendensen.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*