iPhone 5 skifter stik

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er dårligt nyt på vej til personer der har brugt store summer på docks, musikafspillere eller lignende til deres iPhone og går med planer om at købe iPhone 5, når denne kommer på gaden senere på året.

Det er nemlig kommet frem, at tilslutningsstikket på den kommende iPhone 5 efter alt at dømme ikke vil være det 30-pin stik, som de foregående modeller siden iPhone 3 ellers har haft, men derimod et 19-pins stik.

Det betyder, at stikket bliver væsentlig smallere og dermed i sagens natur fylder mindre, men det betyder også, at alt det ekstra udstyr man i forvejen måtte have ikke vil være kompatibelt med den nye model, hvilket betyder ubrugeligt docks, afspillere, opladere og lign.

Det var ellers også rygtet, at Apple muligvis ville hoppe med på microUSB ligesom de fleste andre smartphone producenter, men det lader altså heller ikke til at være tilfældet.

Det skal dog med det samme også siges, at Apple vanen tro ikke har bekræftet, at de skifter de normale 30-pins stik ud, men de har ikke ikke afvist det, hvilket tyder på, at der meget vil kunne være noget om snakken.

Der er ikke nogen tvivl om, at der vil være mange som vil være utilfredse med at deres tilbehør ikke længere vil kunne bruges, men der er naturligvis altid muligheden at Apple kommer med en eller anden adapter til 229 kroner, der vil kunne benyttes med den nye type stik.

Indtil Apple præsentere den kommende iPhone 5, må det hele dog betegnes som spekulationer.

Skriv en kommentar til indlæget

*