iPhone 5 til juni?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Stort set lige siden iPhone 4 blev udsendt har der gået rygter omkring iPhone 5. Som tiden går tager rygterne til i styrke og der kommer flere af dem. For et par dage siden kom det frem at billedecensorerne i den kommende model muligvis skal laves af Sony.

Og hvis man skal tro de nyeste rygter, så er der ikke længe til det bliver afsløret.

I øjeblikket forlyder det nemlig at iPhone 5 allerede vil blive lanceret til juni, og at den bliver præsenteret i slutningen af denne måned.

Det ville egentlig give mest mening, hvis den blev præsenteret på World Wide Developers Conference (WWDC), der afholdes starten af juni. Men Apple har annonceret at dette udelukkende vil handle om software, og at der ikke vil blive nogen nye produkter der.

Der er dog også andre rygter der siger, at iPhone 5 først kommer til efteråret. Hvilke rygter der ender med at være de rigtige er det ganske få mennesker der ved. Vi andre må vente og se hvad tiden bringer.

Skriv en kommentar til indlæget

*