iPhone 5 til november?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Kommer den i år eller kommer den ikke i år? Det er det helt store spørgsmål når det kommer til iPhone 5, der er konstant rygter om lanceringen, og det er meget sjældent at rygterne peger i samme retning.

For nu forlyder det, at iPhone 5 vil blive lanceret den 21. november, i hvert fald hvis man skal tro på en ansat i den engelske telekæde Phones4U.

Magasinet T3 har angiveligt talt med en ansat i kæden, der altså bekræfter at iPhone 5 bliver lanceret den 21. november.

Man kan så undre sig over, hvorfor Apple skulle fortælle en relativ lille webshop, hvornår en af deres største satsninger vil blive lanceret, men det er så en anden snak.

En ting er dog helt sikkert, lige indtil den dag hvor Apple officielt annoncerer hvornår den næste iPhone vil blive udsendt, vil det strømme frem med rygter.

Og vi holder naturligvis øje med dem…..

Af relaterede nyheder kan det siges, at der har gået rygter om at Apple vil komme med en stor annoncering måske allerede imorgen, da Apple der (den. 19.maj) har haft fysiske butikker i 10 år.

Skriv en kommentar til indlæget

*