iPhone 5 til september

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I sidste uge blev det kategorisk afvist, at der ville komme en iPhone 5 til sommer, som der ellers have været utallige rygter om.

Nu forlyder det så, at modellen godt nok ikke kommer til sommer, men at den vil blive sat i produktion der, og at den vil blive lanceret til efteråret, nærmere bestemt i september.

Det er ikke første gang at september nævnes som lanceringsmåned, og mere og mere tyder nu på, at det bliver tilfældet. Især da nyheden denne gang kommer fra Reuters, der ikke er kendt for at løbe med ligegyldig sladder.

Det forlyder også at den nye model kommer med en A5 dual-core processor, vil have en lidt større skærm, op til 64Gb hukommelse, og at den vil få en metalbagside, men ellers kommer til at være stort set identisk med iPhone 4.

Og med den succes iPhone 4 har været, er det da også svært at finde på en grund til at lave de store ændringer.

I aften offentliggøre Apple desuden regnskabet for de første tre måneder, og her forventes det også at de afslører hvor mange iPhones der er blevet solgt i det første kvartal af 2011. Rygterne siger at det er på den gode side af 20 millioner på blot tre måneder. Hvilket naturligvis er intet mindre end fremragende.

Skriv en kommentar til indlæget

*