iPhone = Business

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple sidder tungt på markedet for smartphones og tablets, hvor de stort set ikke tåler sammenligning med nogen af konkurrenterne. Der er dog stadig et sted hvor dominansen ikke er helt så eftertrykkelig, og det er på det store business marked.

I USA har RIM siddet tungt på tronen i mange år med deres BlackBerry telefoner, men i de senere år er det gået stærkt ned at bakke, som andre konkurrenter er kommet til og heriblandt er altså også Apple.

Generelt har Apple ikke gjort så voldsomt meget for at reklamere mod erhvervslivet, i hvert fald ikke på samme måde som de har gjort overfor private kunder. Nu har de dog netop lanceret en helt ny sektion på Apple.com. Under iPhone er der nemlig kommet en iPhone/business, hvor Apple beskriver om alle fordelene ved at vælge en iPhone frem for andre modeller.

Det er ikke fordi der er de helt store revolutionerende nyheder på den nye underside, men den lister op og forklarer hvilke apps der kan bruges i forretnings øjemed, samt viser de indbyggede funktioner, der gør det lettere at være på farten.

Du kan læse meget mere her

Skriv en kommentar til indlæget

*