iPhone overhaler BlackBerry i USA

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I en ny undersøgelse som comScore afslørede i fredags kom det frem at Apple nu langt om længe har overhalt RIM når det kommer til antallet af smartphone mobilabonnementer.

Research in Motion (RIM) er selskabet bag de engang så über trendy BlackBerry modeller. Telefonerne er stadig meget populære i USA, men antallet af solgte BlackBerry’s har gennem længere tid været nedadgående. Især de sidste par måneder har været hårde for giganten.

Undersøgelsen viste at antallet af smartphone mobilabonnementer med RIM modeller var faldet med 4,7% i forhold til årets første måned og nu er på 25,7%.

Apple’s iPhone steg derimod med 1,3% og antallet er nu på 26%, hvilket betyder at de indtager andenpladsen.

Den helt store vinder er dog Android, her kunne der nemlig måles en stigning på 5,2%, så det samlede antal nu er oppe på 36,4%.

Det var dog ikke kun hos RIM at der var nedgang at spore, det gik nemlig også en smule tilbage for Microsoft og Palm.

Man skal dog have i tankerne at Apple kun har et par modeller, mens Google har langt over 50 forskellige modeller der er udstyret med Android.

Skriv en kommentar til indlæget

*