iPhone salget falder pga iPhone 5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple’s iPhone er populær som aldrig før, og der sælges flere millioner hver eneste måned. I England er telefonen også stadig uden sammenligning den mest solgte og dermed mest populære model.

Alligevel begyndes der nu at kunne ses fald i salget forud for lanceringen af den kommende iPhone 5, der forventes at blive præsenteret om et par måneder, det beretter engelske Financial Times.

I England er iPhone 4S således gået fra at være hver tredje smartphone, der blev solgt, til at det nu “kun” er hver femte smartphones der ryger over disken eller webshopperne.

Det er dog ikke kun forventningerne om iPhone 5, der har skubbet lidt ved tingene i England. Samsung’s nye Galaxy SIII har også allerede erobret en markedsandel på 18% (dog kun for salget i juni).

Der er dog ikke noget af alt det, der ændrer ved, at Apple’s iPhone er den absolut største spiller på det engelske marked.

Skriv en kommentar til indlæget

*