Italiensk dommer afviser Samsung

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som de fleste nok har hørt, så har der været tilrige sager mellem Samsung og Apple, der har haft travlt med at sagsøge hinanden på kryds og på tværs. Det nyeste i sagen var, at Samsung ville have iPhone 4S forbudt, da de mente, at den bryder en række af deres patenter.

Sagen blev taget op ved en italiensk domstol. Der er dog ikke nogen grund til at hverken italienske Apple fans eller andre for den sags skyld har grund til at være bekymret.

Den italienske dommer afviste nemlig Samsungs krav om, at modellen ikke måtte sælges fra i dag. Dommeren mente nemlig ikke, at der var tiltrækkelig meget der pegede på at Samsung havde en sag der holdt vand.

Der var da nok heller ikke mange der havde regnet med at Samsung ville få held til at få forbudt salget af iPhone 4S, ligesom Apple har haft held til at at få stoppet salget af Galaxy Tab 10.1

Der er dog ikke meget der tyder på, at deres kontroverser stopper her. Der er nemlig i øjeblikket er mere end 20 forskellige sager kørende i 10 forskellige lande mellem Samsung og Apple.

I alle sagerne lader det dog til, at det er Apple der har fat i den lange ende, og indtil videre er det udelukkende Samsung der har måtte rette ind, mens Samsungs mange anklager indtil videre er blevet afvist.

Skriv en kommentar til indlæget

*