Jobs biografi udkommer tidligere

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Biografien “Steve Jobs”, der er skrevet af Walter Isaacson har længe været undervejs. Biografien der er den første officielle bog om Steve Jobs, hvor han selv har medvirket i processen skulle egentlig først udkomme i slutningen af november, men grundet hans død, er den nu blevet rykket en måned frem.

Således udkommer bogen ikke længere den den 21. november, men er i stedet sat til at ramme handlen den 24. oktober. Den kommer altså ikke til at ligge helt så tæt på julehandlen, men mon ikke den kommer til at toppe bestseller listen i mange uger alligevel.

Forfatteren til bogen Walter Isaacson har interviewet Jobs ved flere lejligheder. Det seneste interview fandt sted for en måneds tid siden. Han interviewede ham lige før, og lige efter at han trådte tilbage som chef for Apple.

Noget af det meget opsigtsvækkende ved bogen er netop kommet frem, i bogen bliver det nemlig afsløret, at Steve Jobs vidste at han var meget tæt på at dø, da han valgte og træde tilbage, men valgte naturligvis at holde dette skjult for offentligheden.

Bogen der er meget ærlig beskriver blandt andet hvordan Steve Jobs i den sidste tid, havde rykket sit soveværelse ned i stueetagen, da han var for svag til at gå op af trapperne i hjemmet i Palo Alto i Californien. Isaacson beskriver også hvordan Jobs til det allersidste var helt skarp i hjernen og hukommelsen, selvom helbredet skrantede.

Selvom bogen endnu ikke er udkommet, så er der allerede mange der spår at det bliver en af de mest solgte biografier nogensinde, og langt vil overgå lignende om Bill Clinton, Barack Obama og hvad de ellers måtte hedde,

Den kan allerede nu forudbestilles, og hvis man vil være sikker på at få en inden de bliver udsolgt, er det måske ikke nogen dårlig ide. Bogen kommer naturligvis også i en iPad version, en kindle version, og som lydbog, men mon ikke lige netop denne, kommer til at stå fysisk i mange hjem.

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*