Jobs havde tankerne på iPhone 5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Jobs døde var der hurtigt mange der med det samme frygtede for fremtiden for Apple, da Jobs altid har været en stor del af arbejdet med nye produkter og altid var dybt involveret i udviklingen.

Derfor er der mange der har frygtet, at udviklingen kommer til at gå mere træg, når hvor den visionære leder er væk. Hvorvidt det bliver tilfældet vil tiden vise, men iPhone fans behøver dog ikke frygte.

Det forlyder nemlig, at Steve Jobs ikke kun havde iPhone 4S i tankerne, men også allerede havde tankerne på en kommende iPhone 5.

Således skulle Jobs allerede have ytret flere tankerne omkring endnu en iPhone, og disse vil der naturligvis blive arbejdet videre med. Så Jobs visioner for fremtidens telefoner stoppede altså ikke ved Siri. Hvor de stoppede er det ganske få mennesker der ved, men de kommende år vil uden tvivl også vise Jobs visioner.

Skriv en kommentar til indlæget

*