Kinesere amok over manglende iPhones

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I går kunne vi her på siden berette, at der var opstået enorme køer uden for flere Apple butikker i Kina da den populære model iPhone 4S langt om længe skulle komme til Kina. Trængslen var størst i Beijing og Shanghai, hvor mange tusinder forventningsfulde kinesere trodsede kulden.

De mange kunder der havde stillet sig i kø ved butikken i Beijing fik sig dog en aldeles kedelig nyhed, og vel og mærke en nyhed der først kom klokken 7, den morgen iPhone 4S skulle have release.

De fik nemlig beskeden, at der ikke var nogen iPhone 4 S til salg i den pågældende butik. Udover at der altså ikke var noget at komme efter for de fremmødte, var der angiveligt heller ikke nogen begrundelse for hvorfor – blot at sådan var det bare.

Det resulterede i kaotiske tilstande, hvor flere af de fremmødte begyndte at kaste med æg, og der er også blevet rapporteret om slåskampe mellem kunderne og butiksvagterne. Apple har endnu ikke kommenteret på den uheldige hændelse.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*