Microsoft overhaler Apple i Kina

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Når det kommer til at sælge smartphones, er der nok ikke den store tvivl om at Apple er længder foran de gamle konkurrenter fra Microsoft. iPhones er på verdensplan uden sammenligning den mest solgte smartphones, men sådan er det dog ikke overalt.

Et af de steder hvor væksten er absolut og derfor også er et af de vigtigste markeder er i Kina, og her har Microsoft med deres Windows Phone Mobile rent faktisk nu overhalet Apple, hvilket må betegnes som lidt af en overraskelse.

En af grundene til at Apple har haft lidt problemer med for alvor at slå igennem på de kinesiske marked er, at iPhone 4S stadig ikke kan købes hos China Mobile, der er landets absolut største teleoperatør med flere hunderede millioner kunder. Alligevel er det dog lykkedes for Apple, at få en markedsandel på 6 %.

Det er naturligvis et ganske pænt resultat, set i lyset af, at den ikke er tilgængelig hos den største operatør. Men selvom det er pænt, så er det ikke lige så godt som Windows Phone Mobile, der angiveligt har sikret sig en markedsandel på 7%, selvom den kun har været i handlen i et par måneder.

Michael van der Bel, der er områdechef for Microsoft i Kina er meget tilfreds med den hurtige udvikling, der da også giver dem lidt medvind, hvilket de i den grad har manglet over det sidste lange stykke tid.

Skriv en kommentar til indlæget

*